Phonthip thai drop in massage stockholm

phonthip thai drop in massage stockholm

Uppge Let's deal-kod vid bokning; Gäller ej drop-in; Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid; Begränsat antal deals – först till kvarn gäller. Klarna banner. Om dealen. Visst skulle du bli glad om tomten kom farandes genom skorstenen med ett presentkort på thaimassage i högsta hugg? Med dagens deal får du Vi utför massage i trivsam miljö. Vi använder vegetabiliska oljor avsedda för massage. Vi har justerat priserna från och med 1:a Januari Vi återinför samtidigt bonusen var e behandling Gratis. Vi har dusch, ansvarsförsäkring, anslutna till Actiway, Min Friskvård, och Friskvårdskuponger. Är Ni 2 personer, vänligen. Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 15 års erfarenhet av traditionell thai massage i Thailand, samt vidare utbildning hos oss på Orchidé av all personal. Våra lokaler finns på bästa ställena antingen vid Slussen eller nära.

Phonthip thai drop in massage stockholm - shall

Trots det kan jag inte annat än rekommendera ett besök för den som inte varit här redan. För närvarande erbjuder vi fyra mycket prisvärda behandlingar i varierande form.

Phonthip thai drop in massage stockholm - are

Mycket nöjd, och kommer säkert tillbaka när jag har vägarna förbi. Tala om det för våra massörer före massagen. Du kan välja mellan kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och ansiktsmassage. Thaimassage Thaimassage är en typ av orientalisk kroppsterapi som baseras på behandling av både kropp och själ. Före massage Var extra försiktig med alla typer av massage om du har feber, uttalad benskörhet, akuta frakturer eller andra skador i ben, muskler eller leder, diskbråck. Oljemassage Oljemassage är mjukare än traditionell thaimassage. Tantramassage för kvinnor Malmö Håkan Ekvall, Tantramassör. Mellan Södersjukhuset och Eriksdalshallen >> se karta. Buss 4 från Sthlm Södra. Buss 3 eller 4 från Skanstull - hållplats Rosenlund. Det brukar finnas parkeringsplatser på gatan precis utanför butiken. Öppettider. Måndag - Söndag kl 10 - Drop in, men säkrast är att boka i förväg på telefon - 67 Samruai thai massage Stockholm. Thaimassage i Sverige med influenser från Taiwan. Boka nu och upplev äkta friskvård på Kungsholmsgatan 10, Kungsholmen. Våra thailändska massörer samt kroppsterapeuter har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 20 års erfarenhet av traditionell thaimassage i Thailand.

Videos

Massage Rooms Massage Parlor Happy Ending Massage Parlour 96 phonthip thai drop in massage stockholm

Leave a Reply